30.06.2022
Начало » Газокари

Газокари

газокари

Газокари

Газокарите са високотехнологично складово оборудване. Което набира все по-голяма популярност на вътрешния пазар поради високата си техническа производителност и икономия на гориво. Газокарите работят с втечнен газ пропан или бутан. Те отговарят на стандартите за емисии Euro 4, което ги прави отличен избор за работа на закрито наравно с електрокарите. Независимо каква подемна техника разполагате във вашия автопарк – електокари, мотокари или газокари. Рано или късно възниква необходимост от надграждането и съответно редица въпроси, свързани с това. Обикновено това са въпроси, свързани с цената на придобиване, подобрената цена на притежание и безопасността за персонала и околната среда. Гледайки напред, можем да кажем: в много случаи газовият товарач е най-доброто решение на тези проблеми. Благодарение на своите технически характеристики, той може да се превърне в универсален инструмент за обработка на стоки както на открито, така и на закрито. Освен това повечето производители на газокари предпочитат да инсталират двойна система за захранване – газ и бензин.

Газокари

Това изпълнение разширява възможностите за тяхното приложение и повишава степента на гъвкавост. Технически характеристики на газокари. Газокарите имат редица съществени характеристики, които ги отличават от товарачите с двигатели с вътрешно горене. Използваното в тях гориво е втечнена смес от въглеводородни газове LPG, основно пропан и бутан. Това определя основните предимства на този тип технология. Когато двигателят работи на газ, се отделят много по-малко вредни емисии. Благодарение на това газокарите могат да се използват в хранително-вкусовата промишленост, фармацевтиката и други. Нивото на шума на газовите товарачи е много по-ниско от това на неговите колеги. Ниските нива на вредни емисии и шум позволяват използването на газов товарач вътре в складове и открити площи. Високата степен на изгаряне на газ допринася за по-малко замърсяване на двигателните масла по време на работа. Следователно за увеличаване на експлоатационния живот на двигателя. Цената на газов товарач е съизмерима с цената на дизелов.

Предимства на използване

Поради факта, че цената на газта е много по-ниска от цената на бензина или дизеловото гориво. Експлоатационните разходи на газовия товарач също са по-ниски от тези на дизел или бензин. В момента товарачи в България се предлагат за продажба от много компании. Можете да закупите газов товарач, произведен навсякъде по света. В Япония, Китай, Германия, Франция, Турция, Великобритания и много други страни. В същото време купувачът може да се съсредоточи върху известността на марката, цената, техните идеи за качество. Отзивите на други купувачи и много други критерии. Но не трябва да забравяме, че газокара е доста сложна машина, която изисква правилна грижа и спазване на правилата за работа. Продажбите трябва да бъдат придружени от качествено обслужване. Освен това купувачът винаги трябва да може да закупи необходимите резервни части или гуми за оборудването си, да получи навременен съвет или техническа помощ. Нашите експерти осигуряват висококачествена поддръжка на оборудването в цяла България.

Характеристики и предимства

Независимо от модела, товарачите се характеризират с най-добрата в класа си ергономичност, както и подобрен комфорт и контрол на оператора. И така, просторната кабина е оборудвана с удобна седалка с пълно окачване и функция за регулиране. Ергономична кормилна колона, модул с мини лост, който опростява координацията на машината. Информацията за текущото състояние на ключовите компоненти на газокари и режимите на работа се показва на лесен за четене LCD дисплей. Благодарение на изолираното разположение на силовия агрегат и трансмисията, монтирана на гумени подложки, се гарантират ниски нива на шум и минимални вибрации по тялото на оператора. За създаване на благоприятна работна среда, в зависимост от климатичните и метеорологични условия, при които ще се използва товарачът, са предвидени различни опции на кабината. Ключът към уверената работа по неравни повърхности и по наклони е оборудването със система за поддържане на стабилност на посоката. А наличието на функция за контрол на връщане гарантира безопасност при движение по рампи и склонове. Здрава конструкция, висококачествени, оригинални компоненти, възможност за обслужване осигуряват дълъг експлоатационен живот, а в комбинация с ефективност и ниска цена на притежание.