30.06.2022
Начало » Електрокари

Електрокари

електрокари

Електрокари

Като един от лидерите в индустрията за внос на електрокари, ние непрекъснато работим за подобряване на нашите продукти. Всички наши електрокари които внасяме са оборудвани с мачти от най-ново поколение. Електрокарите имат подобрени параметри, които предлагат лекота на използване и дълъг експлоатационен живот. Електрокарите осигуряват плавно повдигане на товари, точност при преместване и поставяне на товари от едно място на друго и необходимата мощност при движение. Капацитетът на мачтата за височина на товари достига до 6 метра. А капацитетът за повдигане на товара достига до 3 тона. Електрокарът е проектиран да осигурява по-бързо време на цикъла при повдигани и сваляне, подобрена безопасност и по-дълъг експлоатационен живот. Здравата конструкция позволява на електрокара да се използва и при по-тежки индустриални среди. Използвайки най-съвременна технология, нашите електрокари гарантират безопасно и ефективно боравене с леки и тежки товари до 3 тона. Това оборудване е идеалното решение, когато операциите изискват прецизност. Те притежават всички характеристики на прецизност плюс редица допълнителни функции.

Електрокари

Малките електрокари с товароподемност до 2000 килограма са предназначени за работа в цехове и монтажни линии и напълно отговарят на техните изисквания. Предлагаме електрокари в различни модели с различни функции на мачтата. Електрокарите с хидравлично устройство за преместване на товара с приспособления за обработка на товара, подпомага на товара при повдигане, преместване и позициониране. Системата за компенсиране на натоварването ви позволява да премествате товари с различно тегло. Електрокарите са идеалният избор за работа на обекти, където е непрактично или невъзможно да се осигури електричество. Ако е необходимо да повдигате товари всеки ден, това оборудване е икономичното решение. Товароносимостта на това оборудване варира от 500 килограма до 3500 килограма. Те са модерни, издръжливи и надеждни подемни машини, изградени от доказан лидер в индустрията. Електрокарът е изключително ергономичен и предлага компактно решение за безопасно повдигане на предмети. Висококачествените, надеждни компоненти на мачтата и изключителната производителност го правят идеален за различни промишлени приложения.

Подемна техника

Електрическите подемни машини са предназначени да помогнат на операторите да подобрят ефективността на ежедневната си работа. Като им помагат при повдигането на по-леки товари, които са твърде тежки за преместване на ръка. Всички наши машини имат гъвкавостта да се използват в много различни индустрии и приложения. Те съчетават ергономичност, издръжливост и надеждност на най-взискателните работни станции. Новите съвременни електрокари са най-модерните електрически подемни машини до момента. Създадени интелигентно със специални компоненти за повдигане и преместване на товари са здрави, прецизни, надеждни и проектирани за над милион операции. Ергономичен и ефективен партньор за повдигане и преместване на всякакви товари, поддържа вашите ежедневни приложения и процеси с товари до 3 тона. Неговите основни компоненти за повдигане включват специално създадена мачта, прикачни устройства и допълнително оборудване и елементи за управление. Подемното оборудване е устройство, предназначено за повдигане, задържане и преместване на товари.

Предимствата на нашите електрокари

Подемното оборудване се използва в промишлени, транспортни, складови и строителни зони. В съвременния свят е невъзможно да си представим строителни или складови съоръжения, които не използват подемни устройства. Фирмата ни разполага с богата гама подемна техника на различни известни световни марки. Нашите пъргави електрически мотокари ви помагат да увеличите максимално ефективността си при работа на закрито и на открито. Като същевременно намалите отпечатъка си върху околната среда. AC двигателите не отделят токсични вещества, съчетавайки висока мощност с минимална консумация на енергия. Това е най-екологичният и ефективен начин за преместване на тежки товари. Можете да избирате между модерни литиево-йонни батерии и традиционни оловно-киселинни батерии. Предимствата на нашите електрокари са особено добре разкрити в условия на ограничено пространство. Техните малки размери и компактен дизайн ги правят лесни за маневриране дори и в най-тесните пътеки. Докато товарачите се представят най-добре на закрито на равна земя, те могат да се използват и на открито без никакви проблеми.

Допълнителни предимства

Допълнително предимство: мачтата с височина на повдигане от 2300 до 7500 мм позволява използването на електрически мотокари както за стелажи, така и за подреждане. В същото време товароподемността им е до 5 тона. Операторите ще оценят предимствата на нашите електрически мотокари в ежедневната работа. Най-висок комфорт на седалката, отлична видимост и разнообразие от асистиращи системи, които гарантират безопасността на хората, товара и склада. Нашите електрокари са изключително енергийно ефективни, тъй като са базирани на последно поколение 3-фазна променливотокова технология. За практически не изискващи поддръжка задвижвания за повдигане и задвижване. Това дава на електрокарите високо динамично управление и максимална производителност дори при тежки товари. Компактният контролер и хидравличният агрегат работят с концепцията за висока производителност дори при нисък въртящ момент. По същия начин електрокарите са високо енергийно ефективни, като регенеративното спиране връща до 30% от енергията обратно към акумулатора. Множество независими тестове доказаха, че те са несравними по отношение на оборота и спестяването на енергия.

Електрокари с две енергийни концепции

Изборът на правилната батерия за вашия електрокар винаги зависи от различни параметри за вашата работа. От една страна, нашите изпитани във времето оловно-киселинни батерии са проектирани за издръжливост и най-дълги работни цикли в широк температурен диапазон. С тези батерии можете да работите до две смени подред, без да сменяте батерията или да презареждате. Това ви спестява време и усилия и намалява оперативните разходи. От друга страна, най-модерната технология днес е литиево-йонната технология, която осигурява бързо време за зареждане и не изисква поддръжка. Освен това, литиево-йонните батерии издържат до три пъти по-дълго от конвенционалните батерии. След като решите да закупите ефективен електрокар за вашия бизнес, можете да се свържете с нашите консултанти чрез запитване за продукт. Нашият екип по продажбите ще ви помогне да намерите перфектния електрокар с конфигурация и енергиен пакет, който отговаря на вашите нужди. Ще ви предложим и допълнителни опции, подходящи за вашите видове товари и специфики на индустрията.