21.05.2022
Начало » За нас

За нас

за нас

За нас

Нашата работа е жизненоважна. Работейки в полза на хората, които ни се доверяват и планетата която ни подкрепя. Ние внасяме интелигентни свързани машини, които могат да направят огромна разлика. Нашата най-висока цел. Клиентите на нашата компания са в центъра на всичко, което правим. За нас. Използваме над 20 години опит, за да опознаем тях и техния бизнес по-добре от всеки друг. Нашата лесна за използване технология им помага да постигнат резултатите, които виждат на място и във финансовите отчети. Ние осигуряваме безпроблемен достъп до части, услуги и подобрения на производителността. От доставка до дома до възможността за закупуване на ново оборудване на добра цена, като предоставяме поддръжка от световна класа. През целия живот на оборудването, като винаги имайки предвид производителността и екологосъобразността. Ние работим за създаване на решения, които ще помогнат за подобряване на живота на нашите клиенти и общности в името на бъдещето. Работим за създаване на нови начини на мислене и разработване на нови начини на работа. Вместо да нарушавате статуквото, разработете ориентирани към клиента решения, които им помагат да вършат работата по-лесно и по-изгодно.

За нас

Нашата страст е толкова силна, колкото и лоялността, която я вдъхновява. Тази степен на уважение трябва да се заслужи. Изпълнявайки с гордост дълга си, ние оказваме огромно влияние върху общностите. Има страхотни лидери зад страхотни компании и нашият главен изпълнителен директор има същата движеща сила като своите предшественици: почтеност, качество, отдаденост и иновации. Като един от водещите вносители на мотокари в България, маркетинга на подемни машини и инфраструктура, ние постоянно търсим ентусиазирани хора, които са готови да работят усилено върху различните продукти. Сервизен лидер! Ние се стремим да бъдем най-подходящи за нашите клиенти – да бъдем техен номер едно, поради което предлагаме най-богат избор, лекота на покупка, удължена гаранция и любезно обслужване. Имаме справедливи цени, така че е изгодно да работите с нас. Общувайки с клиента, даваме уважително отношение, винаги имаме положителни емоции. Изпълваме света с положителна енергия. Ние спазваме обещанията, така че сме надежден партньор за клиента. С наша помощ всяка важна задача на клиента ще бъде решена навреме.

За компанията

Нашата компания е директен доставчик на мотокари, газокари, електрокари и подемна техника от Европа. Нашите постоянни партньори са големи производители от Германия и Китай. Ние предлагаме съответствие на продуктите с международните стандарти за качество. Притежаваме собствен сервиз за гаранционен ремонт и извънгаранционно обслужване на подемна техника. Растежът и успехът на компанията се основават на качеството и иновациите на нейните решения, както и на високото ниво на поддръжка на клиенти. Качеството на решенията се доказва от факта, че ние предлагаме най-мощните мотокари и подемна техника, както и пълна гама от резервни части, както и други допълнителни системи подемна техника. Продуктите на компанията се използват по целия свят от индустрии като транспорт, строителство, обработка на материали и доставчици на екологични услуги. Качеството на услугите също е основна част от бизнес философията. Компанията е представена в повече от 30 страни в Европа и има една от най-модерните мрежи за поддръжка на клиенти в бранша. Именно чрез тази мрежа е известна с отличното си обслужване на клиенти.

Гаранционно обслужване

Когато купувате нашите продукти, можете да сте сигурни, че те са проектирани, произведени и тествани според най-високите стандарти за качество. Разполагаме със собствен автопарк от подемна техника в Германия и Холандия, така че можем да сме сигурни, че всички наши продукти отговарят на изискванията на нашите клиенти. Като водещ европейски доставчик на иновативни и ефективни хидравлични решения, ние предлагаме непрекъснато професионално развитие и идеална среда за подобряване на вашите машини. Нашата компания се стреми да предостави възможно най-много гаранции, за да се чувствате максимално комфортно и защитени. Един от важните компоненти на работата на нашия онлайн магазин е, че продаваните стоки са сертифицирани и снабдени с гаранция от производителя. Гарантирана бърза доставка – Не не сме свикнали да караме клиентите си да чакат дълго време, изпращането на стоката става точно в съответствие с посочените срокове. Вашата поръчка е гарантирана, че ще бъде перфектно опакована и ще пристигне на вашето място здрава и здрава. В противен случай ние ще заменим продукта за вас за наша сметка.