30.06.2022
Начало » Стакери

Стакери

стакери

Стакери

Електрически палетни колички или така наречените стакери. Стартерните модели са изключително лесни за използване в тесни складови среди — дори и за неопитни оператори. Ефективен благодарение на най-съвременната 3-фазна AC технология за задвижващи и повдигащи устройства. Идеален за лека употреба на къси разстояния и подреждане на стоки. За леки задачи за подреждане с ниска интензивност. Кажете сбогом на старите си ръчни колички за палети. Независимо дали подреждате, съхранявате или транспортирате, ние ще намерим перфектния служител за вашите цели. Естествено с доказано професионално качество и на изгодни цени. Премествайте лесно тежките товари. Заменете старата си ръчна количка за палети и преместете тежките си товари по-лесно и ергономично с ново поколение стакери. Предлагаме стакери на изгодни цени. Техническото оборудване, което ви е необходимо само за кратки операции, не трябва да влияе на парите. Новите електрически палетни колички ви дават доказано професионално качество на изгодни цени.

Рециклирани стакери

Използват се навсякъде и по всяко време. Винаги в готовност: Благодарение на интегрираното зарядно устройство можете бързо да презаредите новите електрически колички за палети от всеки контакт. Така че да сте готови да работите в момента. Гъвкава и практична работа. Като опция се предлага с интегрирана система за претегляне. Изпълнете две стъпки в една: Преместете и претеглете стоките. Инспекцията при получаване на вашите стоки също е много по-лесна. Изключително маневрен благодарение на компактния дизайн. Компактният им дизайн и тесният преден край осигуряват максимална маневреност. Благодарение на ниската си обща височина, новите електрически палетни колички също са идеално пригодени за тесни места за съхранение. Повече безопасност при работа. Нашите нови електрически палетни колички предлагат изключителна стабилност при шофиране и завой. Компактният им дизайн осигурява на дори по-ниските оператори перфектен изглед към върховете на вилката, а спуснатият предпазител за крака намалява риска от наранявания.

Батерията без поддръжка

По-ниски разходи за обслужване благодарение на батерията без поддръжка. В комбинация с интегрирано зарядно устройство, гелообразната батерия улеснява гъвкавата работа, без да се налага зареждане с вода. Качество от горе до долу – новите електрически палетни машини. Стремете се към най-доброто и поставете нови рекорди за ефективност във вашия склад с най-новите контролирани от хората стакери за палети. С многобройни опции стакери за всяка цел и всяка складова среда е покрито вашето подреждане на къси разстояния. От добре доказалия се универсален стакер до универсалния многофункционален стакер, ние проучихме. Доставихме и продаваме перфектните стакери за вашето приложение. За да внесем невиждани нива на ефективност, безопасност, здравина и гъвкавост във вашите ежедневни операции. Защо трябва да изберете електрически стакери с управление? С най-голямото отклонение във височината на повдигане на пазара, превъзходна стабилност.

Двуетажна транспортна способност

Заедно с безопасна и интуитивна работа, новите електрически палетни стакери се отличават с високопроизводителна работа на къси разстояния. Ефективни инструменти за съхранение и извличане на стоки. Идеален за преместване на къси разстояния, перфектно проектиран, интуитивен и лесен за работа, идеален за интензивни приложения с голям оборот. Независимо дали избирате добре доказано стандартно превозно средство или универсален многофункционален електрически стакер. Изпитаният универсален стекер е най-добрият избор за високи нива на стелажи с множество опции за превозни средства, налични за всяка складова среда. Докато един истински универсален модел е идеалното съчетание за по-амбициозен двуетажен транспорт за постигане на максимална производителност. Преди всичко, основната характеристика на всички стакери с управление от хора е тяхното мощно електрическо задвижване, което им помага да постигнат нови нива на ефективност без усилие.

По-ефективно от всякога

С литиево-йонна технология като движеща сила. С избор от нашата най-съвременна литиево-йонна технология, предлагаща по-дълъг експлоатационен живот. Изключително кратко време за зареждане и значително по-ниски експлоатационни разходи. Или доказани оловно-киселинни батерии с гаранция, вие имате максимална гъвкавост за вашия склад. Независимо дали има по-високи скорости на повдигане и повишена производителност на работа или най-висока производителност при двуетажен транспорт. Високоповдигащият стакер гарантира отлично управление на енергията и повишена рентабилност при всяко приложение. Повече безопасност при работа. Безопасността е основен приоритет при разработването на нашите електрически високоповдигачи. Те имат вградени интелигентни функции за безопасност, които осигуряват максимална защита на потребителите по време на работа. Аксесоарите за безопасност, като мястото на пода и асистиращата система гарантират, че те винаги е ясно видим при движение през склада и че допустимото тегло на товара не се превишава.

Издръжливост

Нашите стакери се предлага с 4-степенен предпазен теглич за активна защита на краката. Докато иновативната система за поддържащи колела, с хидравлично заключване, позволява безопасно шофиране по рампи. Повече издръжливост: Качество, което можете да почувствате – при всяко каране. Стакерите показват впечатляваща стабилност дори при най-трудни условия, благодарение на впечатляващата си здравина. С максимална прецизност по време на повдигане и спускане, както и с висококачествени материали, които са тествани широко. Тези машини са готови за работа във вашия склад. Повече гъвкавост. Променящите се изисквания в склада изискват специално изработени превозни средства. Допълнителни качествени характеристики на нашите електрически управлявани от хора стакери са широката им гама от различни типове мачти. Както и тяхната неусложнена работа, която дава възможност дори на неопитни потребители да шофират безопасно след кратка инструкция.

Подемни стакери отговарящи на вашите изисквания

Стакерите с най-голямото отклонение във височината за повдигане на пазара с три типа мачти, предлага максимална гъвкавост за широк спектър от приложения. Интуитивно проектирания многофункционален бутон над главата на водача, позволява удобно подреждане на стоки на големи височини. С нашите стакери водачът винаги има всичко най-важно в полезрението си благодарение на допълнителната скоба с 6-инчов дисплей. И индикация за височина на повдигане, остатъчна товароносимост, предупреждение за претоварване и фино претегляне. Електрическите странично разположени стакери предлагат най-доброто ускорение на дълги разстояния. Компактните размери и минималната ширина на коридорите ги правят непобедими в по-тесни среди и блоково пространство. Страничната позиция на сядане осигурява на оператора оптимална видимост. Подемните стакери са идеални за бързо и безопасно транспортиране на палети от А до Б. Но също така могат да повдигат товари до повдигнати платформи. Ние предлагаме идеалното решение за всяко транспортно разстояние или височина на повдигане. Ние също така се радваме да Ви посъветваме относно опциите за финансиране на Вашите електрически стакери.

Избор на подходяща палетна количка

Изборът на подходяща палетна количка за вашите нужди зависи, наред с други неща, включително и от разстоянието, което трябва да се измине. Покривате ли само къси разстояния във вашия склад? В този случай нашите електрически стакери са идеални за гъвкав транспорт в чист режим. Като алтернатива нашите решения за стакери и оптимизирано окачване гарантират максимален комфорт и ергономично пътуване, дори и на неравни подове. За средни разстояния вие трябва да изберете електрохидравлични стекери с комбинирана работа. Докато дългите разстояния се покриват идеално с нашите електрически стакери в режим на движение. Стакери във всички размери. Освен дължината, ширината на вашите складови пътеки е също толкова важна, когато става въпрос за избор на правилния стакер за вашите нужди. Ако вашата работа е доминирана от подреждане на блокове и тесни пътеки, трябва да използвате подемни стакери с компактна ширина. Като алтернатива, на дълги разстояния и на широки пътеки можете да предложите на служителите си допълнителен комфорт, като изберете по-широки стакери.

Двуетажни стекери

Различни подемни стакери за различни височини. С капацитет между един и три тона, нашите стакери ще транспортират безопасно всичките ви стоки до тяхното предназначение. Било то на нивото на пода или на височини. С нашите електрически високоповдигащи колички за палети можете лесно да достигнете височини между 2 и 3 метра. Вашите служители могат да ги използват и като работни маси, разположени на оптимална, ергономична височина на обсега. Ако се нуждаете от допълнителна височина например до 10 метра ние ще Ви предложим нашите високоповдигащи ричтраци. Палетна количка и подемно-транспортна количка в едно: Нашите двуетажни стакери могат да транспортират едновременно два европалета с общ капацитет до два тона. В сравнение с конвенционалните стакери, нашите електрически подемници могат да изпълнят вашите вътрешни транспортни задачи с двойно по-висока скорост. Това значително повишава цялостната ефективност на вашия склад.