30.06.2022
Начало » Палетни колички

Палетни колички

палетни колички

Палетни колички

Палетните колички са предназначени главно за придвижване на палети в тесни пространства на къси разстояния. Те трябва да са лесни за работа, енергийно ефективни и надеждни. Оборудването без масло при тези условия е предпочитаният вариант, тъй като елиминира риска от замърсяване от изтичане на хидравлична течност. Това е особено вярно в районите за обработка на храни, складовете за храни и производството на храни. Палетните колички отговарят на тези изисквания със следните характеристики: Нулева поддръжка и дизайн без масло, енергийна ефективност. Дълъг експлоатационен живот за дълго време на работа. Без поддръжка и безмаслен дизайн. За разлика от хидравличните системи, другите електрически палетни колички са проектирани без маркучи и помпи. Това означава, че няма разлив на масло, повишена енергийна ефективност и никаква поддръжка. Компактният дизайн на нашите задвижващи механизми е изключително лесен за инсталиране. Цялостното тестване в нашия център гарантира издръжливост, надеждност и дълъг експлоатационен живот на нашите продукти.

Палетни колички

Дълъг експлоатационен живот за дълга безпроблемна работа. Издръжливите задвижващи механизми на нашите палетни колички са проектирани да отговарят на стандартните интервали за обслужване на палетната количка. Нашият калкулатор ви позволява да изчислите експлоатационния живот на продукт за конкретно приложение и ви помага да предвидите честотата на поддръжката. Това решение ви позволява да планирате услугата и да увеличите максимално времето за работа. Палетните колички са предназначени за повдигане и транспортиране на различни видове товари от 500 килограма до 3 тона. Техния работен диапазон при температура на околната среда е от -10°С до +50°С. Предлагаме широка гама от хидравлични колички с различен капацитет. Те са незаменим помощник за всякакви товаро-разтоварни дейности. Палетните колички Ви позволяват механизиране на ръчния труд при минимални разходи, предназначени за транспортиране на палети.

Видове колички

За транспортиране на различни видове стоки в складове, хипермаркети, както и в спедиторски магазини и други. Най-популярното, надеждно и евтино оборудване са хидравличните палетни колички. Те са изобретени сравнително наскоро, но поради простия дизайн, лесното и разбираемо управление, безопасната работа, този тип технология е широко разпространена. Първоначално те са били използвани за преместване на стоки в различни контейнери. С течение на времето, когато дървените палети започнали да се използват за транспортиране и опаковане на тежки товари, производителите започнали да ги подобряват. Сега на пазара има различни модели хидравлични колички, включително опции за различен капацитет и с разширена функционалност. Хидравличните колички, чиято цел е само транспортирането на стоки, бяха модернизирани от производителите с течение на времето и на тяхна основа бяха разработени стакери. Освен за транспортиране на товари, те са в състояние да повдигат палети до необходимата височина за последващо съхранение.

Какво трябва да се има предвид при избора на палетни колички?

В допълнение към основните параметри, като товароносимост, дължина на вилката. Допълнителна функционалност, е важно да се вземе предвид и подовият материал, върху който ще се използва палетната количка. От това зависи изборът на материал от който са изработени ролките. Същият модел се предлага с полиуретанови, пластмасови или гумени колела. Много компании предлагат тест драйв преди покупка на палетни колички. Това ви позволява да проверите качеството на заварките, антикорозионното покритие, маневреността и управляемостта на количката. С една дума изберете модела, който ще отговаря на вашите критерии. Съвестните производители винаги предоставят официална гаранция, както и обслужване в маркови сервизни центрове. Ако има нужда от закупуване на надеждно оборудване за склада, първо проучете рейтинга на хидравличните палетни колички и отзивите на клиентите. Това ще ви помогне да се ориентирате по-добре при избора на производител, както и да не преплащате за оборудване със същото качество с равни технически характеристики.